O nama

Željezarija LB-KOM doo Rijeka

LB-KOM d.o.o. Rijeka je društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano 1992. godine za obavljanje trgovine na veliko i malo, građevinskih radova, usluga i zastupanja.

Osnovna djelatnost poduzeća je maloprodaja i veleprodaja željezarijske robe, a asortiman je podijeljen po grupama: vijčana roba, proizvodi od žice, čavli, alati ručni i električni, sanitarije, vodovodni materijal, špine, silikoni i ljepila, boje i lakovi, kućne potrepštine, kvake, brave i cilindri, elektromaterijal, elektrode, velik izbor okova, automobilskih  guma, motornih ulja, akumulatora, itd.

U svom prodajnom programu imamo preko 9 000 artikala s tendencijom širenja asortimana!

U asortimanu robe koju nudimo našim kupcima i poslovnim partnerima nalaze se proizvodi renomiranih proizvođača kao što su Bosch, Makita, Michelin, Bridgestone, Dunlop, Good Year, Continental, Shell, Castrol, Ina, Titan, Varta, Topla, Henkel, Loctite, Epra, Saratoga, Philips, Telwin, Alpen, Unior, Beta, Fischer, Liv, Skil, i mnogi drugi.

Uvjerite se u bogatu ponudu i posjetite nas u maloprodajno-veleprodajnom prostoru Željezarije u Rijeci, neposredno uz veliko parkiralište, na adresi Školjić 8/A!

Ekskluzivni smo distributer slijedećih robnih marki:
  • AKUMULATORI: Varta, Bosch, Topla
  • ALATI: Makita, Bosch, Unior, Beta
  • BRAVE, KVAKE I CILINDRI: Titan